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r 
Doris Bayas, Dep1..1ty St::icreta.ry or-: zt,:ite 

Leon V. ·,11alker, J:r.,. l\Sr:dstant ~ttoiney General 

You ask whether, unc:l~r § .:39~··1\, eub-§2, vehicles older ·thc1n 197'j 
model year should _r..,e titled under 29 M.R.S.A. § 2363. 'I'he anti!We:i.: 

is no. 

Sub-g2 provi.des that ·the "£ecretary o:E .state, upor1 p.resaint.i:lt.ion 
of sufficien'i: evidence by any person to whom tit.le ha~:is paasetl l.mder 
sub-§l, (relating to un,:laimed vehicles lel:t fol: .repair), shr:ill ·is~rne 
to that person . . . . a certi.Eicate o.E title to that moto1: \'<:frdcl,~. n 

Section '2363, provides tha_t the certificate of Title and Ant.i­
Theft Act apply only to 1975 or l~tar model ye~r vehicles. There 
is no "certificate of title" . in this state from vehicles of. 197'1 · 
model year or older, _nor h<ts there been -any provision at all, in 
th.i.s state for titling su,~h vehicler;. Sub·-§2 is theref<:>re not 
applicable to such older vehicles. • 
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