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·• i 

• 

John Stevens, commissioner 

John Kendrick, Assistant 

Tribal resolution procedure 

·July 2, 1973 

Indian Affairs 

Attorney General 

we have your memorandum dated June 22, 1973 asking whether 
a tribal council resolution would be valid if adopted by the 
tribal governor without a tribal meeting or if only three 
tribal council members sign it. The answer to both questions 
is no. 

Any official action of the Indian Township.tribal council must 
be taken at a meeting presided over by the governor, or lieutenant 
governor in governor's absence. The meeting must be attended by a 
minimum of 4 of the 6 council members. 22 M.R.S.A. § 4831. The 
attempted resolution you describe as written up without a meeting 
or signed by only three council members would not be valid. 

JK/mf 


