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change the application of these decisions, . . . . they would have done 
so by the use of some apt language rather than to have left their inten­
tion to the uncertainty of implication." Webber v. Granville Chase Co., 
117 Me. 150 at 152. 
It must, therefore, be concluded that recipients of public assistance who 

receive supplemental supplies or support from municipalities are not paupers 
within the meaning of Article II of the Constitution, or the definition in section 
1 of the election laws. 

The definition of paupers in section 1 of the election laws applies only to 
those persons who have been directly or indirectly furnished supplies by a mu­
nicipality within three months of any election as their sole means of existence 
( other than their own work, occasional though it may be) . 

GEORGE C. WEST 

Deputy Attorney General 

April 5, 1962 

To: Maynard F. Marsh, Chief Warden, Inland Fisheries & Game 

Re: Sale of Smelts 

You have asked if it is legal to sell and serve fried fresh water smelts at a 
road-side stand. 

Answer: Yes. 
The only provision in Chapter 37 relative to the sale of fresh water fish is 

in section 49. This section provides in part: 
"It shall be unlawful for any person to sell or buy, directly or in­

directly, any landlocked salmon, trout, togue, black bass, white perch 
or pickerel, except that pickerel may be sold in Washington County." 
There is no other prohibition against the sale of fresh water fish in our fish 

and game laws. Therefore, it must follow that the sale of fried fresh water smelts 
is legal whether at a road-side stand or any other place. 

GEORGE C. WEST 

Deputy Attorney General 

April 9, 1962 

To: Kermit S. Nickerson, Deputy Commissioner of Education 

Re: Subsidy for Superintendence 

This is in answer to your request for an opinion interpreting Revised Statutes 
of 1954, Chapter 41, section 81, which reads in part as follows: 

" ... Upon the approval of said certificate by the Commissioner, 
the superintendent so employed shall, on presentation of proper vouch­
ers, receive monthly out of the sum appropriated for superintendence 
of towns comprising school unions a sum equal to the amount paid by 
the town, provided the amount so paid shall not exceed $1,350 for one 
year for the superintendent of any one town ... " (Emphasis supplied) 
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