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To A • . n •. Nutting, Forest commissioner 
Re: Tbee Wardens 

·In res~ortse to your que,tiona we submit the following: 

"l. section 2 provides for choosing of three park commissioners, 
while section 15 provides tor tree wardens. Does Section 15·mean that 
if' par~ commissioners have been elected, tree wardens cannot be ap- .. · 
pointecl?" · · 

Anner. Yes. 

"2~ o·oes section 15 mean tree wardens may be appointed at any 
annual meeting or only at· meetinga ·called for appointment of tree 
wardens?~ 

Answer. Tree wardens may be appointed at either annual or 
apeoial meetings. 

1•3. At the meetings provided for in section 15, do the municipal 
ott1cefs simply appmtnt tree wardens, or 1s appointment by voted. ap~ 
proval ot the·town meeting attendants?" ·. . . .. 

.Answer. At such meetings, municipal officers appoint tree 
warden,. 

"lf.. If answer to question 1 is in the affirmative; where do 
tree wardens come from to oarry· out provisions of Section 13? It· 
seems that Section 1~ does not cover section 13." 

. Answer. There is an apparent ambiguity in these sections and 
we would recommend that se~tion llf. ·be am~nded, thereby doing awa7 
with such ambiguity. we have dra,m this matter ·to the attention or 
Mr. Slosberg, Director or Legislative Research. we would, however, 
suggest that you give him your recommendation before the next 
legislature comes 1n. 

"5. At least on• town bel.ieves street trees are the property 
ot· the abutting ownePs. Are they m1s1nf'ormed or is ther~ some law 
in conflict with Section 13?" 

. . 
.Answer. Sectionsl3 appears to be the law surrounding this 

matter and answers your question, making all trees within the 
formal limits of any •h1ghway public shade trees. · 

"6. Does section 20 mean tQat tree wardens or.section 15 h.old 
office for one year only?" 

Answer. 

jgf'/c. 

Yes. 

James Glynn Frost 
Deputy Attorney General 


