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' . ‘May 26, 1948

To Lester E. Brown, Chief Warden, Inlsand Fisheries and Game
Re: .Legel Age for, License

I have your letter of May 24%h, asking me to give you
a .ruling on the following questiofi which has to do with the
interpretation of Section 32 of Chapter 33 or the Revised .
Statutes as amended. This portion of the - statuxe reads:

l"ﬂb resident of the State over 18 years of age,
and no non-resident over the age of 10 years
.lhall fish in eny inland wateérs of the ‘state,
ate.” ‘

Ybu desire ‘to know when a resident becomes “over 18 Jears
of age.

- It is my oplnion that When a8 resident reaches his 18th
birthday and @ver, he 1s over 18 years of age.

, -In your present .case, if the warrant was against a young
man whosé 18th bilrthday was last Jenuary, he would be 18 years
gnd s¢ many months, until the‘present time, and he would be ower
18 years of age. .

Ralph W, Farrls
Attorney General
" RWP:e ‘ .



