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Mey 27, 1957

Dr, Elmer ¥, Cempbell, Chief Clerk

State Board for the Regulation of the
Prectice of Hairdressing snd Beauty Culture

dugusta, ¥aine

Dear Dr., Campbells

In resply to your letter of Muy £8, relative
to the fee pald for exuminations by spprentices, it is my
opinion thet if an apprentice pays an examinstion fee of 8B
end then does not appesr to take the exumination, suech person
is not entitled to a reimbursement of the fee paid in the
absence of any provision to that effect in the Act,

- . Im theory and prectice, the fee covers the
expense of handling the appilestion of the spprentice and
the preparation for the examination.

Answering your seocond question, it is my
opinion tha$, if an spprentice has onee paid the §8 fes, such
apprentice 12 entitled to take examination &t eny time theree
after vithout being required to pay an additional examination
fee, The Act avperently doss not regquire that an apprentiece
take sn exemination at the end of six monthst study., It
simply provides that it ceon be taken snd puts no limit of
time within which the apprentice must be examined,

Very truly yours,

Frang U. Burkett
Attorney Ceneral
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